Ex-Red Hot Chili Peppers -kitaristi kommentoi ensimmäistä kertaa syrjäyttämistään – ”Se oli täysi shokki”

Red Hot Chili Peppersistä lähtöpassit viime vuoden lopulla saanut Josh Klinghoffer on avautunut aiheesta ensimmäistä kertaa WTF With Marc Maron -podcastin haastattelussa. Vuonna 2009 John Fruscianten pestin perinyt mies sai väistyä omilta seikkailuiltaan palanneen kitaristisuuruuden tieltä ilman sen suurempia ennakkovaroituksia.

Klinghofferin mukaan erouutinen olikin ”täysi shokki, mutta ei yllätys”. Hän kertoo tulleensa erotetuksi sen jälkeen, kun Frusciante oli ottanut yhteyttä solisti Anthony Kiedisiin ja alkoi jammailla basisti Flean kanssa. ”Se on aika simppeliä, eikä siihen liity vihamielisyyttä”, kitaristi sanoo. ”Selitys on vain se, että John haluaa palata, ja hän on elvyttänyt musikaalisen suhteensa bändiin tai Fleaan.”

”Johnin paikka on ehdottomasti tuossa bändissä”, mies jatkaa. ”Olen onnellinen hänen puolestaan. Olen iloinen että hän palasi yhteen heidän kanssaan.”

Kun hän sai kuulla olevansa ulkona yhtyeestä, mies kuvailee tunteneensa ”suurta rakkautta heitä, sekä kaikkea heidän kanssa yhdessä tekemäänsä kohtaan.”

Voit käydä kuuntelemassa Klinghofferin haastattelun kokonaisuudessaan täällä.