Ex-Scorpions-rumpali hämmentää jälleen kommenteillaan – Nyt muusikko ihmettelee mainoksissa esiintyviä rotujenvälisiä pariskuntia

James Kottak lavalla Scorpionsin kanssa vuonna 2012.
AOP

James Kottak on taas vauhdissa.

Sen jälkeen, kun rumpali James Kottak sai potkut Scorpions-yhtyeestä vuonna 2016, on nykyisin Kingdom Come -yhtyeessä vaikuttava muusikko paistatellut otsikoissa lähinnä hämmentävien ja kyseenalaisten kommenttien ja mielipiteiden laukomisten vuoksi.

Kottakin viimeisin Twitter-julkaisu on sekin omiaan nostamaan yhden jos toisenkin kulmakarvan. Rumpali nimittäin ihmettelee ja on jopa jossain määrin tuohtunut siihen, miten mainoksissa näkyy hänen mielestään nykyään liikaa pariskuntia, joiden osapuolten ihonvärit poikkeavat toisistaan.

”Tiedättekö, olen kurkkuani myöten täynnä sitä, että joka toisessa mainoksessa on rotujenvälisiä pariskuntia. Ei se vastaa todellisuutta. Hollywood yrittää vain tunkea sitä kurkustamme alas”, Kottak pohtii.

”Minulla ei ole yhtäkään ystävää tai ystäviä, jotka kuuluvat tähän kategoriaan. Sanonpahan vaan…”

Kottak on aiemmin Twitter-kirjoituksissaan muun muassa tyrmännyt ilmastonmuutoksen ”paskapuheena” sekä todennut jokaisen Amerikkaa kritisoivan ja vastustavan olevan ”sosialisti-/kommunistipersläpi”.