Ex-Skid Row -laulajalla oli hieman erikoisempi syy ostaa Metallican debyytti – ”Nämä ovat rumimmat jäbät joita olen eläissäni nähnyt”

5.12.2021 19:40

Entinen Skid Row -solisti Sebastian Bach muisteli menneitä 96.7 KCAL-FM-radiokanavan haastattelussa. Mieheltä kysyttiin eräässä vaiheessa keskustelua, mikä mahtoi olla hänen ensimmäinen Metallica-levynsä.

”Ostin [Metallican debyyttilevy] Kill ’Em Allin tuontiversion silloin kun se alunperin julkaistiin”, Bach sanoo. ”Asuin pienessä kanadalaiskylässä nimeltään Peterborough ja [paikallisessa levykaupassa] oli heavy metal -osasto tuontilevyineen. Selasin levyjä läpi, ja tämä oli siis keskellä glam-aikakautta ja bändejä kuten Mötley Crüe ja Wratchchild ja muut. Selailin siinä ja näin Metallican Kill ’Em Allin, jossa ei ollut kuvaa kannessa. Poimin sen esiin, käänsin ympäri ja katsoin takakannen kuvaa tuumien: ’Pyhä jysäys! Nämä ovat rumimmat jäbät joita olen eläissäni nähnyt.’ ’Katsokaa näitä kavereita.’ ’Kuinka tämä voi olla heidän bändipotrettinsa’, ihmettelin. Ostin sen siltä seisomalta, sillä mielestäni he näyttivät niin karmeilta. ’Tämä on hulluinta paskaa mitä olen koskaan nähnyt’, ajattelin.”

”Ostin sen siis heti julkaisun jälkeen, ja olin todella kova fani”, Bach jatkaa. ”Näin heidät konserttihallissa Torontossa sillä kiertueella, ja sitten ostin Ride The Lightningin heti kun se ilmestyi — heti samana päivänä — joten olen ollut Metallica-fani jo ennen kuin heistä tuli iso juttu. Kun ostin sen Metallica-albumin, Anvil oli 20 kertaa Metallicaa isompi. Jos voitte kuvitella.”

https://soundcloud.com/radioactivemikez/sebastian-bach-podcast?utm_source=clipboard&utm_campaign=wtshare&utm_medium=widget&utm_content=https%253A%252F%252Fsoundcloud.com%252Fradioactivemikez%252Fsebastian-bach-podcast

Lisää luettavaa