Ex-Slayer-rumpalin neuvo uusille yhtyeille: Älkää pilatko kaikkea olemalla kiittämättömiä paskiaisia!

Dave Lombardolla on painavaa asiaa uudemmille yhtyeille.

Slayerin, Fantômasin, Suicidal Tendenciesin, Dead Crossin ja Misfitsin riveistä tuttu Dave Lombardo tietää epäilemättä jujun jos toisenkin bändielämässä ja ylipäätään musiikkibisneksessä pärjäämisestä. Mies jakaakin auliisti neuvojaan uusille, jo jonkinasteista nostetta saaneille bändeille Metal Injectionin litteroimassa The Jasta Show -podcastin haastattelussa. Erityisesti mies varoittaa soittajia kiittämättömyyden vaaroista menestyksen alkaessa nostaa päätään.

”Sinun tulee arvostaa pieniä hetkiä, voidaksesi arvostaa suuria ja jotta et ottaisi niitä itsestäänselvyytenä”, mies aloittaa. ”Tänä päivänä on paljon jätkiä joilla on loistava bändi – heillä on kaikki mitä voisi toivoa, mutta he pilaavat kaiken olemalla kiittämättömiä paskiaisia!”

”Se on vähän kuin ’kamoon jäbä, sinulla on bändi, terveytesi ja elämä – mitä ihmettä valitat? Elät unelmaa. Mitä helvettiä oikein valitat? Lennät businessluokassa ja kuljet Prevost -kiertuebussilla!'”

”[Hölmistynyttä ääntä imitoiden] ’Koska oikein aiomme jäädä eläkkeelle?’ Noh, sinua ei koskaan tarkoitettu muusikoksi alunperinkään. Etsi stetoskooppi tai jotain… ala vaikka lukemaan lakia.”