Exodus-nokkamies muistelee, kuinka päätyi ostamaan huumeita Lemmyltä – ”Kama oli piilossa hänen takkinsa kangasmerkin alla”

8.8.2021 21:48

Exodus-nokkamies Steve ”Zetro” Souza muisteli Zetro’s Toxic Vault -Youtube-kanavallaan entisen Machine Head -rumpali Chris Kontosin kanssa aikaa, jolloin Exodus lämmitteli Motörheadia kahden keikan ajan Argentiinassa vuonna 1993. Kontos toimi tuolloin yhtyeen kannuttajana.

”Minä ja Rick [entinen Exodus-kitaristi Hunolt] ostimme piriä Lemmyltä…” Souza kertoo. ”Olimme keikkapaikalla soundchekiä varten. Te lähditte takaisin. Minä ja Rick jäimme paikalle ja Lemmy oli pukuhuoneessaan. Tiesimme että hänellä oli piriä. Rick tuumasi, että ’Pyydetään Lemmyltä vähän kamaa. Zetro, käy sinä kysymässä.’ Kysy sinä. ’Eikun sinä.’ Lopulta menin hänen luokseen ja sanoin: ’Lemmy, voisitko myydä minulle ja Rickille vähän löröäsi?'”

”Hän oli, että ’En tiennyt teidän käyttävän tätä kamaa. Luulin teidän olevan kokkeliin kallellaan.'”, Souza jatkaa. ”’Ei, me tykkäämme piristä. Haluamme kunnon vieteritunnelmiin’, sanoin. Hänellä oli kama takissaan — hän veti sen esiin kangasmerkin alta. Olin, että ’Toit sen mukanasi?’ Silloin et kantanut kamaa mukanasi. Se oli 80-lukua. Sitä ei vittu kuljetettu ympäriinsä. Jos jäit kiinni olit pulassa, erityisesti Etelä-Amerikassa. Sitten hän antoi sen meille. ’Kun olet piripäissäsi, olet 80 prosenttia fiksumpi nousuissa, mutta 80 prosenttia tyhmempi laskun koittaessa’, Lemmy kertoi.”

”Istuimme vain siellä juomassa Jackia [Daniels]”, Souza lisää. ”Minä ja Rick snorttasimme piriä. Lemmy otti lusikallisen ja kippasi sen suuhunsa. Minä halusin oksentaa… istuimme viisi tuntia Motörheadin pukuhuoneessa — minä, Rick ja Lemmy juomassa Jackia ja vetämässä piriä. Se oli kiertueen toinen päivä. Kerroin kaikille, että ’Aion kertoa tätä tarinaa lastenlapsilleni siihen asti kunnes minusta aika jättää.’ Ja kerron tätä vitun tarinaa nytkin. Lemmy on poissa. Ja minä jopa sanoin, että ’Kerron tätä tarinaa vielä pitkään Lemmyn jälkeenkin.'”

Lisää luettavaa