Fanilla meni Dylanit sekaisin, päätyi amerikkalaisen folk-veteraanin sijaan brittiläisen elektropopparin keikalle – Poppari omisti miehelle Bob Dylan -coverin lohdutukseksi

Hieno ele Dylanilta.
22.2.2023 20:44

Rolling Stone UK on jakanut tarinan Andy Day -nimisestä miehestä, jonka yritys päästä legendaarisen laulaja-lauluntekijän keikalle ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Dayn oli viime marraskuussa tarkoitus ostaa itselleen, puolisolleen sekä appivanhemmilleen liput Bob Dylanin Lontoon-keikalle, mutta tajusi liian myöhään hankkineensakin heille liput 81-vuotiaan folk-veteraanin sijaan 23-vuotiaan brittiläisen nousevan elektropop-artisti Dylanin keikalle.

Day seurueineen päätti kaikesta huolimatta lähteä katsomaan ”väärää” Dylania, josta eivät olleet ennen kuulleetkaan, koska ”livemusiikki on aina livemusiikkia”. Kun Dylan, oikealta nimeltään Natasha Woods, kuuli tästä väärinkäsityksestä, lupasi hän opetella seuraavalle visiitilleen Bob Dylania siltä varalta, että näin käy toistekin.

Dylan osoittautui sanojensa mittaiseksi, sillä kun tämä alkuviikosta konsertoi jälleen Lontoossa ja kuuli Dayn seurueineen olevan jälleen paikalla, päätti brittipoppari soittaa heille omistetun coverin Knockin’ On Heaven’s Doorista.

”Tämä kaveri, Andy Day, tuli keikalleni appivanhempiensa ja vaimonsa kanssa – luulen, että he ovat täällä tänäänkin – ja luulivat olevansa tulossa katsomaan Bob Dylania. Sitä on sattunut tällä kiertueella paljon – eräskin meni jopa niin pitkälle, että osti oheistuotteita ennen kuin huomasi erheensä. Olin nuorena suuri Bobin fani, joten ajattelin nyt soittaa pienen lainakappaleen. Tämä on Andylle ja hänen perheelleen”, Dylan spiikkasi ennen vetoaan. Hyvä!

Andy Day kuvasi Dylanin esityksen ja jakoi siitä pätkän Twitterissä. Katso video tuosta alta. Videon alapuolelta löydät puolestaan Dylanin (sen popparin) tuoreen Every Heart But Mine -singlejulkaisun

Lisää luettavaa