Festarikesä ei todellakaan ole ohi: raskaan vaihtoehdon tarjoaa Dark River Festival

Kotkassa esiintyy Diablo, joka vakuutti myös viime viikonloppuna Porisperessä.

Kesäloma on kaunis muisto vain ja elokuun illat pimenevät, mutta festarointia ei tarvitse vieläkään lopettaa. Samaan aikaan kun Helsingissä juhlitaan Flow-festivaalia, asennoidutaan Kotkassa huomattavasti raskaampiin tunnelmiin Dark River Festivalin myötä.

12.–13.8. järjestettävää soittojuhlaa kutsutaan tiedotteessa Suomen ”kymiläisimmäksi” festivaaliksi, mikä epäilemättä pitää paikkansa.

Ohjelmisto tarjoaa erittäin hyvän kattauksen kotimaista metallikermaa aina Diablosta Omnium Gathrumin kautta Korpiklaaniin. Ilahduttavasti mukana on myös uudempia ja marginaalisempia nimiä, sekä kiinnostavia tribuuttiprojekteja.

Päiväkohtaiset esiintyjät:

Perjantai: Omnium Gatherum, Korpiklaani, Bloodred Hourglass, A.R.G., Deathproof, Dark Avenger plays Manowar, ID: Exorcist, Crimfall, Mad Hatter’s Den ja Tomb of Finland.

Lauantai: Diablo, Psychework, Duo Ohtanappi plays Timo Rautianen & Trio Niskalaukaus, Khroma, One Morning Left, Macdeth plays Megadeth, Sepultribute plays Sepultura, sSHEENSs, Assemble The Chariots, Pressure Points, Vanhala & Aalto plays HIM ja Asylum 8.

www.kymidarkriver.com