In Flamesin kitaristi lähti katkaisuhoitoon

4.2.2009 18:41

Suomessa suurta suosiota nauttivan göteborgilaisen In Flamesin kitaristi Jesper Strömblad on vetäytynyt kuntoutusklinikalle. Melodisen metallin parissa suuria tehnyt kitaristi aikoo nyt päästä eroon riippuvuudestaan alkoholiin.

Suomessa suurta suosiota nauttivan göteborgilaisen In Flamesin kitaristi Jesper Strömblad on vetäytynyt kuntoutusklinikalle. Melodisen metallin parissa suuria tehnyt kitaristi aikoo nyt päästä eroon riippuvuudestaan alkoholiin. Strömblad on taistellut kuningas alkoholin kanssa jo vuosikausia ja nyt mitta on nähtävästi tullut täyteen. 

In Flames aloittaa muutaman päivän päästä kiertueen, joka ulottuu muun muassa Meksikoon, Kolumbiaan, Chileen, Brasiliaan, Australiaan ja Japaniin. Strömbladin tilalla kitaraa soittaa Engel-yhtyeen Niclas Engelin.

In Flames korjasi myös hyvän potin Bandit Rock Awards -tilaisuudessa Tukholmassa tammikuun lopulla. Bändi nappasi pystyn sarjoissa "paras ruotsalainen yhtye", "paras ruotsalainen albumi" ja "paras ruotsalainen liveyhtye". Ruotsin omassa Emma-gaalassa eli Grammis-tilaisuudessa In Flames nappasi puolestaan best hard rock -tittelin.

www.inflames.com

Lisää luettavaa