Fleetwood Mac -legenda Peter Greenillä työn alla mielenkiintoinen projekti – Metallica-kitaristi myös mukana

Peter Green lavalla vuonna 2009.

Kirk Hammett ja Peter Green tapasivat toisensa projektin merkeissä viime viikolla.

Fleetwood Macin perustajajäsen, legendaarinen kitaristi Peter Green työskentelee parhaillaan uuden kirja- ja musiikkiprojektin parissa. Loppusuoralla olevaa projektia varten on äänitetty lukuisia vierailevia kitaristeja, joista yksi on Metallican soolokitaristi Kirk Hammett. Hammett ja Green tapasivatkin toisensa projektin tiimoilta viime viikolla ja Hammett jakoi tapaamisesta myös kuvia sosiaalisessa mediassa.

”Fleetwood Mac -kitaristi Peter Green, nyt 73-vuotias, on erakkomainen legenda, joka viettää eläkepäiviään eteläisessä Englannissa. Hän viettää päivänsä kitaraa soittaen tai piirtäen ja on luonut viime vuosina mittavat määrät taidetta. Viime aikoina hän on työstänyt Rufus Publicationsin kanssa erityistä kirja- ja musiikkiprojektia, joka on tarkoitus julkaista myöhemmin tänä vuonna”, projektista tiedotettiin Planet Rockin välityksellä.

”Projektin tiimoilta Metallica-kitaristi Kirk Hammett, joka on alkujaan Peterille kuuluneen vuoden 1959 Gibson Les Paul -kitaran nykyinen omistaja, kävi ensin Abbey Roadilla äänittämässä kyseisellä kitaralla – joka tunnetaan myös nimellä ’Greeny’ – jotain erityistä ja vieraili sen jälkeen Peterin luona. Peterin ja kitaran tiet kohtasivat nyt ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun Peter myi soittimen Gary Moorelle 47 vuotta sitten. Näiden kahden mahtavan, mutta hyvin erilaisen muusikon kohtaaminen oli vaikuttava hetki ja he viettivät loppupäivän keskustellen soittimista ja musiikista, joka inspiroi heitä.”

Tarkempaa tietoa projektin muista vierailijoista tai julkaisuajankohdasta ei vielä ole, mutta eiköhän niitäkin tässä lähiaikoina tipu. Seuraamme tilannetta mielenkiinnolla.