Floor Jansen on liekeissä – pian saadaan kuulla, millaista popmusiikkia Nightwish-laulaja tekee omillaan

10.3.2022 09:43

Maaliskuusta tuli jännittävä kuukausi Floor Jansenille. Nightwish-solisti ilmoitti, että hänen ensimmäinen soolosinglensä ilmaantuu ihmisten ilmoille 25. maaliskuuta. ”Tykätkää tästä, jos olette yhtä innoissanne kuin minä!” Jansen ilakoi Twitterissä.

Soolosinglen nimikin paljastettiin, ja se on ytimekkäästi Fire. Blabbermouth muistelee Jansenin kuvailleen kappaletta aikaisemmin ”popbiisinä”. ”Se ei ole metallia eikä rockia, mutta se edustaa ehdottomasti minua”, Jansen kertoi Blabbermouthin mukaan. Vaikka uusi biisi olisi poppia, se ei välttämättä tarkoita, että kaikki Jansenin soolotuotanto olisi samanlaista. ”Enemmänkin siinä on kysymys eri tyylilajien yhdistelmästä. Genrevaihtelut eivät ehkä ole kovin äärimmäisiä, mutta siinä voi olla yksi metallibiisi, yksi rokkibiisi ja sitten popbiisi.”

Kohtapa tuo kuullaan, mitä sieltä on tulossa! Nightwishin voi nähdä ensi kerran 22. huhtikuuta Tampereen Nokia-areenalla ja 24. huhtikuuta Helsingin Jäähallissa. Siitä orkesteri jatkaa sitten toukokuussa Pohjois-Amerikkaan.

Lisää luettavaa