Flow-festivaaleilla esiintyvä Blood Orange julkaisee perjantaina uuden mixtapen – Katso traileri

Angel's Pulse on eräänlainen välityö, jonka lauluntekijä-tuottaja päätti tavoistaan poiketen myös julkaista.
10.7.2019 08:29

Blood Orange -taiteilijanimellä tunnettu Devonté ”Dev” Hynes julkaisee perjantaina 12. heinäkuuta uuden Angel’s Pulse -levyn, jota artisti itse kutsuu mixtapeksi. Levy on kokonaan Hynesin itsensä esittämä, tuottama ja miksaama ja sen tuoreen trailerivideon voit katsoa tuosta yläpuolelta.

”Minulla on ollut jo vuosia tapana tehdä levyjä, joita vain annan ystävilleni tai kasetteina vastaantulijoille kadulla – tai en kenellekään. Yleensä näin tapahtuu heti sen jälkeen, kun olen julkaissut uuden levyn ja se on tavallaan epilogi juuri tekemälleni jutulle. Mutta tällä kertaa päätinkin julkaista sen”, Hynes kertoo.

”Panostan näihin yhtä paljon kuin kaikkiin julkaisemiini levyihin, mutta olen jostain syystä pidättäytynyt julkaisemasta juttuja samaa tahtia kuin niitä syntyy. Mutta nyt olen vanhempi ja elämässä tapahtuu yllättäviä ja pelottaviakin asioita. Joten tässä, olkaa hyvä. Toivottavasti nautitte.”

Blood Orange nähdään piakkoin myös Suomessa, kun lauluntekijä-tuottaja esiintyy Helsingin Flow-festivaaleilla lauantaina 10. elokuuta. Edellinen Blood Orange -julkaisu on viime vuonna ilmestynyt Negro Swan -albumi.

Lisää luettavaa