Flow julkisti kosolti sivulavan esiintyjiä – tarjolla kaikkea Pepe Willbergistä bugandalaiseen rumpuperinteeseen

21.4.2022 11:21

Myös Flow kertoo uusista artistikiinnityksistä. Nyt paljastetaan, mitä kaikkea on tarjolla Balloon °360 -lavalla eli sillä stagella, joka on kokonaan istumakatsomon ympäröimä. Ja onhan siellä monenlaista.

Lavalle nousevat vuorollaan senegalilainen Orchestra Baobab, jazzmuusikko Dhafer Youssef, r&b-soundia tarjoileva Erika de Casier, bugandalaista rumpuperinnettä ja teknoa yhdistävä Nihiloxica, Grammy-ehdokkaaksikin nostettu Brandee Younger sekä lontoolaiset Kit Sebastian ja Alfa Mist. Kotimaisia artisteja ovat trumpetisti Jukka Eskolan kanssa esiintyvä Pepe Willberg, Lxandra, Linda Fredriksson Juniper, Timo Lassy, Teppo Mäkynen, Pekka Laine & the Enchanted, Johanna Juhola & Reaktori, Isaac Sene ja Vilma Jää. Yksi huomionarvoinen esitys on myös Jimi Tenorin UMO Jazz Orchestralle säveltämä Terra Exotica -kokonaisuus.

Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 12.–14. elokuuta. Yhteensä Flow’ssa esiintyy lähes 150 artistia. Tähän mennessä julkistetut nimet voi katsoa tapahtuman verkkosivuilta. Pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa ja Tiketissä hintaan 115–205 euroa.

Lisää luettavaa