Flow julkisti uusia esiintyjiä: Burna Boy, MØ ja monia kotimaisia artisteja lisätty ohjelmistoon

18.5.2022 11:26

Flow-festivaali on saanut ohjelmistonsa taas piirun verran valmiimmaksi. Tiedote kertoo, että tapahtuman tarjontaan on lisätty muutama ulkomainen stara sekä nippu suomalaisia artisteja.

Kaukaa Nigeriasta Helsinkiin saapuu Burna Boy. Dancehallia, afrobeatia ja poppia musiikissaan yhdistelevä Afrikan supertähti nähdään Suvilahdessa 12. elokuuta. Edellisen kerran kaveri esiintyi Suomessa vuonna 2020 Helsingin Jäähallissa. Toinen huomionarvoinen ulkomaalaisvahvistus on tanskalainen MØ, joka promotoi alkuvuodesta julkaistua kolmatta albumiaan. Lisäksi Australiasta Flow’hun saapuu kasaridiskomenoa arvostava Donny Benét.

Kotimaista kaartia edustavat puolestaan Vesta, New Ro, Pehmoaino sekä Dreamworld, joka on dj-duo Dreamin tunnin mittainen spektaakkeli. Festivaali aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Gorillaz, Florence + The Machine, Jamie XX, Michael Kiwanuka ja Jarvis Cockerin tähdittämä Jarv Is. Myös Nick Cave and the Bad Seeds on edelleen mukana esiintyjälistalla, miten mahtaa Caven pojan Jethro Lazenbyn kuolema vaikuttaa asiaan.

Flow järjestetään Helsingin Suvilahdessa 12.–14. elokuuta. Yhteensä tapahtumassa esiintyy lähes 150 artistia. Festivaalin liput ovat myynnissä Ticketmasterissa ja Tiketissä hintaan 115–215 euroa.

Lisää luettavaa