Gene Simmons julkaisee laatikollisen arkistojen aarteita – The Vault sisältää musiikin lisäksi muun muassa action-figuurin ja mitalin

The Vault on läpileikkaus Kiss-basistin viiden vuosikymmenen uraan.

Gene Simmons on muutaman vuoden ajan työstänyt musiikillista uraansa läpileikkaavaa kokoelmaa. Nyt Kiss-legenda on viimein julkistanut The Vault -boksin ja raottaa alla olevalla videolla, mitä kaikkea tämä kassakaappi onkaan syönyt.

Boksi sisältää ennen julkaisematonta materiaalia kymmenen cd-levyn verran eli reilut 150 biisiä, jotka Simmons on tehnyt viisi vuosikymmentä kattavan uransa aikana. Mukana tulee myös ainutlaatuinen action-figuuri, ”In Gene We Trust”-mitali ja kovakantinen kirja täynnä kuvia sekä tarinoita kappaleiden takaa. Jokainen boksi sisältää lisäksi ”yllätysesineen” Simmonsin arkistojen ja varastojen kätköistä. Simmonsille tyypilliseen tapaan myös itse boksin julkaisusta tehdään spektaakkeli.

”Aion tehdä jotain, mitä yksikään toinen artisti tai bändi ei ole aiemmin tehnyt: aion henkilökohtaisesti kuljettaa The Vault -setin sinulle ja muille kaltaisillesi faneille ympäri maailman”, Simmons hehkuttaa.

Lisää tietoa – kuten kuinka kipeäksi tällaisesta boksista täytyy itsensä maksaa – ilmestyy piakkoin osoitteeseen www.genesimmonsvault.com.