Pirunsarvimerkit olivatkin vasta alkusoittoa – nyt Gene Simmons väittää Kissin lanseeranneen synkronoidut lavaliikkeetkin

Gene Simmons, tuo rockin Pelle Peloton.

Gene Simmons on nyt todellakin vauhdissa. Miehen yritys omia pirunsarvimerkit omaksi tavaramerkikseen on herättänyt laajalti paitsi kummastusta, myös vimmaista vastustusta – eikä vähiten käsimerkin isänä hevipiireissä yleisesti pidetyn Ronnie James Dion lesken taholta. Tästähän ei Kissin basisti-demoni ole kuitenkaan liiemmin hätkähtänyt, vaan mies heittää vain entisestään lisää löylyä kiukaalle Classic Rockin tuoreessa haastattelussa. Jutustelun aikana mieheltä nimittäin tiedusteltiin, olisiko merkki kuitenkin voinut olla pikemminkin Dion kuin hänen itsensä popularisoima.

– Noh, Ronnie on väittänyt niin minulle päin naamaa, Simmons toteaa. Toivotin hänelle kaikkea hyvää. En tarkoita tällä mitään pahaa, mutta hän on mielestäni väärässä. Merkkini on peräisin Hämähäkkimieheltä, kunnianosoituksena hänelle. Jos katsot kuviani, peukaloni sojottaa ulospäin. Viittomakielellä se tarkoittaa ”minä rakastan sinua”.

Lisäksi Simmons yhdistää kuin ihimennen synkronoidut lavaliikkeetkin osaksi yhtyeensä luomaa rock-kuvastoa.

– Me loimme sapluunat. Kun näet yhtyeiden rokkaavan synkronoidusti, se tulee meiltä. Kun näet bändien näyttävän pirunsarvimerkkejä, Kiss aloitti nekin.