Gene Simmons jyrkkänä huumeita ja alkoholia käyttäviä (ex-)bänditovereitaan kohtaan: ”Elämässäni ei ole tilaa moisille luusereille”

Gene Simmons ei kaipaa päihteitä tai päihteiden käyttäjiä elämäänsä.
26.11.2017 18:11

Gene Simmons ei pidä yhteenpaluuta Kississä vuosina 1982–1984 vaikuttaneen Vinnie Vincentin kanssa lainkaan mahdollisena. Asia selviää miehen The Aquarinille hiljattain myöntämästä haastattelusta. ”Hän on hyvin lahjakas kaveri”, Simmons kehaisee Vincentiä, kunnes jatkaa: ”Kaikki kohtaavat elämässään omat ongelmansa. Kaikkea ei voi korjata. Olen hänen lahjojensa suuri tukija – tiedäthän, nauti elämästäsi ja ole onnellinen. En vain tarvitse enempää mustia pilviä elämäni ylle.”

Mies kuvailee kitaristi Tommy Thayerin ja rumpali Eric Singerin vahvistaman Kiss-leirin nykyisiä tunnelmia ”mukavan seesteisiksi”. ”Eric ja Tommy ovat olleet mukana pitkään ja kaikki on viimeisen päälle ammattimaista. Kaikki ovat onnellisia yhdessä. Kaikki ovat aina ajallaan – mukana ei ole enää ’koira söi kotiläksyni’ -tyyppistä roskaa.”

”Kun käytät huumeita ja alkoholia, sekä muuta vastaavaa paskaa, se on aina jonkun muun syytä. Olet aina uhri. Et koskaan ota vastuuta tilanteestasi, ja olen täysin kyllästynyt siihen. En siedä sitä lainkaan. Elämässäni ei ole tilaa moisille luusereille.”

Lisää luettavaa