Gene Simmons puolustelee Kissin jäähyväiskiertueen konserttilippujen hintoja – vip-paketeista veloitetaan jopa 1000 dollaria

Kiss-basisti Gene Simmons on vastannut yhtyeensä jäähyväiskiertueen Yhdysvaltain-osuuden lippujen hintoja liian korkeina pitäville arvostelijoille. Orkesterin keikoille on päässyt halvimmillaan 25 dollarilla, mutta myynnissä on ollut myös 1000 dollarin vip-paketteja. Näillä eväin The End of the Roadista muodostunut yksi kuluvan vuoden tähän mennessä tuottavimmista kiertueista.

”Ellet ole valmis asumaan äitisi kellarissa, hankkimaan töitä ja pitämään musiikkia harrastuksena, mikä on sinänsä hienoa, kiertävässä bändissä soittaminen on isoa bisnestä”, Simmons kommentoi Financial Timesille. ”Näet tuolla show’n joka on on väihintää yhtä hyvä, tai parempi, kuin mikään muu. Mikäli olet vain yksittäinen kaveri akustisen kitaran kanssa, voit veloittaa vähemmän. Meillä on 60 ihmisen henkilökunta, 20 rekkaa ja kuka tietää kuinka monta bussia, sekä lentokone.”

Billboradin mukaan End of the Road -kiertue on tuottanut yli miljoona dollaria per keikka viittä poikkeusta lukuun ottamatta. Pelkästä New Yorkin Madison Square Gardenissa soittamastaan keikasta yhtye kuittasi 1,9 miljoonaa dollaria (noin 1,6 miljoonaa euroa).