Ex-kitaristi huolissaan Kissin jäähyväiskiertueen kulusta: ”Surullista, etteivät he saaneet myytyä Madison Square Gardenia loppuun”

30.5.2019 10:59

Entisen Kiss-kitaristi Ace Frehleyn sekä yhtyeen nokkamiesten Gene Simmonsin ja Paul Stanleyn välit ovat olleet vuosien varrella vähintäänkin tulenarat. Riitoja on aloitettu ja ratkottu niin haastatteluissa, elämäkertojen sivuilla kuin kesken kiertueidenkin, eivätkä miekkoset ole mahtuneet samaan kokoonpanoon sitten vuosituhannen vaihteen jälkeen.

Vasta viime vuosina lämmenneet välit saivat alkuvuodesta kolauksen Frehleyn tulistuttua Simmonsille tämän kommenteista, joiden mukaan entisistä Kiss-soittajista ei ole enää yhtyeen vaikuisiksi jäseniksi. Tämän jälkeen sanaharkka yltyi siihen pisteeseen, että kitaristin tyttöystävä väitti bändin yrittäneen tapattaa Frehleyn 70-luvulla.

Nyt Frehley on kommentoinut KATT Rock 100.5 -radiokanavalle Kissin jäähyväiskiertueen sujumista ilman kaikkia yhtyeen alkuperäisjäseniä.

”On mielestäni melko surullista, että Kiss ei myynyt Madison Square Gardenia loppuun siellä [maaliskuussa] esiintyessään”, mies toteaa. ”Kun minä soitin bändissä, meillä oli tapana esiintyä siellä kolmena iltana.”

”En ymmärrä sitä”, mies jatkaa. ”Olen tarjonnut palveluitani, mutta he eivät vain ole päättäneet pyytää minua takaisin. Se on kuitenkin ihan ok, sillä minulla on todella hauskaa sooloartistina. Olen kuitenkin huolissani fanien puolesta. Haluan antaa faneille vastinetta koko rahan edestä, mutta tällä hetkellä he eivät saa sitä.”

”Heillä oli ollut tämä kokoonpano Tommyn [Thayer] ja Ericin [Singer] kanssa jo viisitoista vuotta kun he ilmoittivat lähtevänsä End Of The Road -kiertueelle, ja että se tulisi olemaan suurempaa ja parempaa kuin koskaan, antaen kuvan, että minä ja Peter [Criss] saattaisimme osallistua siihen. Sitten he lähtevät tien päälle käytännössä samalla setillä kuin aina ennenkin, joten enpä tiedä. Sellaista se on. Minä teen omaa juttuani ja Paul ja Gene omia juttujaan.”

Kuuntele Frehleyn haastattelu kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa