Gene Simmonsilta tylyt terveiset rokotteen vastustajille: ”Jos olet valmis liikkumaan joukossamme rokottamattomana, olet vihollinen”

14.11.2021 15:21

Kiss-basisti Gene Simmons lähettää kovasanaiset terveiset rokotteiden vastustajille.

Talkshoplive’s Rock N’ Roll Channelin haastattelussa Simmons sanoo, että rokotteet eivät ole ihmisoikeuskysymys.

”En välitä poliittisista näkemyksistäsi”, Simmons toteaa. ”Et voi tietenkään tartuttaa ketään vain koska sinulla on mielestäsi näitä harhaisia oikeuksia.”

”Sinulla ei ole oikeutta mennä päin punaisia”, mies jatkaa. ”Valtiovallalla on oikeus käskeä sinut pysähtymään. Jos sanotaan, että rakennuksessa ei saa polttaa, et voi polttaa siellä. Se ei johdu siitä, että oikeutesi haluttaisiin ottaa pois vaan siitä, että me muut vihaamme sitä!”

”Tämä harhainen, pahantahtoinen ajatus että voit tehdä mitä vain, viis muusta maailmasta, on todella kamala”, Simmons lisää. ”Meidän täytyy tunnistaa nuo ihmiset ja tuoda heidät esiin, jotta tiedämme keitä he ovat. Tiedät ketkä ovat ystäviäsi siitä, kuinka paljon he välittävät sinusta.”

Elokuussa Simmons sanoi kannattavansa ajatusta koronarokotteiden pakollisuudesta ja kritisoi ”pahoja, omaa etuaan ajavia poliitikkoja”, jotka ovat ”kiinnostuneempia uudelleenvalinnoista kuin ihmishenkien pelastamisesta.”

Lisää luettavaa