Geoff Tate palaa Suomeen loppuvuodesta – keikoilla juhlistetaan Queensrÿchen klassikkolevyä

Lipunmyynti alkaa huomenna.
5.7.2023 19:18

Queensrÿchen entisenä laulajana tunnetuksi tullut Geoff Tate saapuu jälleen Suomeen. Viimeksi maaliskuussa täällä päin keikkaillut mies esiintyy Tampereen Olympiassa keskiviikkona 29. marraskuuta ja Helsingin On the Rocksissa seuraavana päivänä.

Keikoilla juhlistetaan tänä vuonna 35 vuotta täyttävää Operation: Mindcrime -albumia, jota pidetään progressiivisen metallin klassikkoteoksena, ja joka on usein nimetty kaikkien aikojen parhaiden metallilevyjen joukkoon. Tiedote ei kerro, kuullaanko albumi keikoilla kokonaisuudessaan, mutta se vaikuttaisi hyvinkin todennäköiseltä. Marraskuussa Suomeen pysähtyvä kiertue alkoi vajaa kuukausi sitten, ja tällä hetkellä keikkasettiin on kuulunut koko levy sekä kourallinen muita Queensrÿche-klassikoita.

Suomen-keikkojen lipunmyynti käynnistyy Tiketissä torstaina 6. heinäkuuta kello 12. Liput Tampereelle alkaen 35 euroa, Helsinkiin alkaen 36,90 euroa. Kumpikin keikka on K-18. Konsertit tuottaa Tuhdimmat Tahdit -festivaali, joka järjestetään seuraavan kerran 5.–6.7.2024 Tampereen Ratinanniemessä.

Lisää luettavaa