Ghost-pomo vihjailee bändin julkaisevan mahdollisesti jo ensi vuonna uutta materiaalia – eikä suinkaan pelkkiä covereita

4.11.2018 21:28

Ghost-pomo Tobias Forgen mukaan yhtye saattaia hyvinkin julkaista uutta materiaalia jo ensi vuonna. Mies valotti suunnitelmiaan radiokanava 100.5 KAAT:n haastattelussa.

”Aikomukseni ei ole julkaista vain uutta cover-ep:tä”, mies toteaa. ”En vuonna saattaisi voisi olla luvassa jotakin muuta – ehkä – joka saattaisi olla jo nauhoitettu, ja se oli jotain muuta kuin covereita. Mikäli livetuotantomme yltää haluamaani pisteeseen – ja mikäli satumme soittamaan pari keikkaa paikassa, jossa voimme ottaa siitä kaiken irti ja se sijaitsisi maantieteellisesti sopivassa paikassa yleisölle, joka on hyvin, hyvin eloisaa ja innokasta – haluaisin nauhoittaa livevideon.”

”Ongelmana on vain se, että moista ei sovi huitaista vasemmalla kädellä – se täytyy tehdä paikassa, jossa esiinnymme kaksi kertaa putkeen, sen tulisi olla loppuunmyyty ja sen pitää olla valtaisa juttu. Yleisön täytyy olla jutussa oikeasti mukana, jotta sitä olisi hauska kuvata ja katsoa. Se poistaa muutamankin kaupungin laskuista. Ihmiset voivat olla todella intohimoisia, mutta silti todella rauhallisia.”

”Joissain maissa on vain tapana osoittaa hyväksyntää nyökkäilemällä. He nyökkäilevät ja taputtavat juoma toisessa kädessä, kun taas Buenos Airesissa ihmiset riehuvat kuin heikkopäiset. Sitä on huomattavasti hauskempi katsoa videon välityksellä. Asianhaaroista riippuen se on agendallani. Haluan ehdottomasti tallentaa liveshow’mme, mutta se vaatii monien asioiden loksahtamista kohdilleen, joten jää nähtäväksi voisiko se tapahtua tämän vai seuraavan albumisyklin aikana.”

Lisää luettavaa