Ghost valotti seuraavan albuminsa julkaisuajankohtaa (ja kertoi mahdollisesti hyviä uutisia suomalaisille)

13.10.2016 08:02

Yksi Ghostin ”nimettömistä ghouleista” oli haastateltavana Yhdysvalloissa pennsylvanialaisella 93.3 WMMR -radioasemalla, ja haastattelussa saatiin kuulla tähdellistä informaatiota yhtyeen tulevaisuudensuunnitelmista. Uutta levyä pukkaa, pikkuhiljaa.

Viime ajat kovaan tahtiin pitkin maailmaa kiertänyt bändi on ehtinyt jossain välissä säveltää uutta musiikkia niin, että studio kutsuu keväällä. Yhtyeellä vain on niin paljon vientiä keikkaosastolla, että studion ja kiertueen aikatauluttaminen alkaa olla työlästä.

”Meillä ei taida olla enää aikaa käydä joissain niissä paikoissa, joihin emme ole vielä tällä kiertueella päässeet. Siis Australiassa, Japanissa ja uudella kierroksella Etelä-Amerikassa. Haluaisimme lähteä sinne, mutta emme voi tehdä kovin kattavaa rundia, koska meidän täytyy alkaa äänittää uutta levyä”, Ghost-muusikko kertoi.

”Eli keväällä äänitämme uuden levyn, joka julkaistaan sitten ensi syksynä, ja sen jälkeen voimme lähteä uudelleen rundille.”

Siispä vuoden kuluttua syksyllä saadaan uusi Ghost-levy, hyvä! Siltä sopii odottaa suuria, koska Meliora-albumin ja uuden Square Hammer -biisin perusteella bändi alkaa olla valmis tekemään oman magnum opuksensa.

Ja kun haastattelussa puhuttiin kiertueasioista, mukana oli myös lupaavaa tekstiä meidän kannaltamme. Ei olisi nimittäin lainkaan ihme, jos bändi nähtäisiin vielä talven mittaan Suomessa.

”Kun päätämme Pohjois-Amerikan-kiertueen marraskuussa, menemme kotiin ja aloitamme uuden levyn esituotannon. Tammi–helmikuussa kierrämme vielä Euroopassa saman show’n kera mitä soitamme Jenkeissä. Sen jälkeen kiertäminen saa hetkeksi riittää.”

Ja kun bändi on tähänkin asti Suomessa viihtynyt ja meillä kelpo yleisöjä kerännyt, niin… Keikkajulkistusta odotellessa!

Lisää luettavaa