Glenn Danzigilla on huonoja uutisia Misfitsin ystäville – reunion tuskin kestää kovin pitkään

Musiikkimaailma hämmästyi, kun Misfits-maestrot Glenn Danzig ja Jerry Only ilmoittivat vuonna 2016, että kaksikon vanha yhtye palaisi reunion-hengessä keikkalavoille. Tämä oli sikäli häkellyttävää, että Danzig ja Only ovat riidelleet vuosien mittaan katkerasti milloin mistäkin asiasta, eikä monikaan uskonut herrojen mahtuvan enää samalle lavalle.

Toisin kävi, ja Misfitsin faneille on ollut tarjolla jo useampikin Danzig–Only-kokoonpanon keikka. Bändillä on kalenterissaan vielä neljä esiintymistä, mutta Loudwire uutisoi Danzigin tuoreesta radiohaastattelusta, jonka perusteella lisäpäivämääriä ei kannata odottaa henkeä pidätellen.

”Päätimme, että soittaisimme Misfits-keikkoja vain siellä täällä emmekä lähtisi isolle kiertueelle. Haluamme tehdä joka keikasta erityisen. Keikkoja ei ole tulossa enää kovin paljoa, joten yleisön kannattaa tulla katsomaan niitä vielä kun voivat”, Danzig kertoi haastattelussa.

Eli mikäli joku toivoi, että Misfits lähtisi vielä Eurooppaan ja kukaties Suomeen asti, sellainen kuvio näyttää hyvin epätodennäköiseltä. Ei mahda mitään. Danzig aikoo pysyä myöhemmin tänä vuonna kiireisenä Elvis-projektinsa kanssa, saapa nähdä mitä siitä tulee.