Grammy-tuomaristoa lienee hieman hikoiluttanut seuratessaan Adelen varsin väkevää mielenilmaisua ristiriitaisen palkintopuheensa aikana

13.2.2017 21:20

Viime yön Grammy-gaalasta kaikkiaan viisi pystiä kotiinsa kahminut Adele ei ollut vuoden parhaan albumin palkinnon saajasta täysin samoilla linjoilla asiasta päättäneen tuomariston kanssa. Tilanteesta teki hivenen erikoisen se, että kunnia myönnettiin nimenomaisesti Adelelle itselleen tämän vuoden 2015 Hello-kokopitkästä. Fuse raportoikin pystiään lavalta noutamassa olleen Adelen todenneen yleisölle seuraavaa: ”En voi millään vastaanottaa tätä palkintoa, vaikka olenkin siitä hyvin otettu ja kiitollinen, mutta Beyoncé on elämäni ja hänen albuminsa Lemonade oli niin monumentaalinen, loppuun saakka ajateltu, kaunis ja sielun paljastava.”

Tästä ei mennyt aikaakaan, kun kamerat ikuistivat laulajattaren katkaisevan Grammy-palkintonsa varmemmaksi vakuudeksi kahtia. Backstagella Adele perusteli mielipidettään toimittajille vuoden parhaan albumin valinnan tiimoilta seuraavin sanoin: ”Puhuin hänen [Beyoncé] kanssaan aiemmin ja sanoin kuinka etuoikeutetuksi ja kunnioitetuksi tunsin itseni ollessani hänen kanssaan ehdolla. Juttelimme myöhemmin uudelleenkin ja hän oli hyvin nöyrä ja hyväntahtoinen, kuten aina. Se miksi tunsin tarvetta sanoa jotakin johtui siitä, että minulle Lemonade oli vuoden paras albumi.”

 

Lisää luettavaa