Green Day -nokkamies ei arvosta keikoilla puhelimia tuijottavia faneja: “Sosiaalinen media voi olla tosi surullinen paikka”

Green Dayn laulaja-kitaristi Billie Joe Armstrong avasi sanaisen arkkunsa, kun häneltä kysyttiin mielipidettä älypuhelimia keikoilla käyttävistä faneista. Miehen mukaan hän tulee surulliseksi nähdessään keikalla ihmisiä, joiden katse on liimautunut puhelimen näyttöön.

– Sosiaalinen media voi olla hyvin onneton paikka viettää aikaa. Näen keikoillamme paljon ihmisiä, joilla on puhelimet esillä. Voit tuijottaa näyttöä kotona; voit tuijottaa tietokonettasi tai puhelintasi ihan missä vaan, Armstrong lataa Daily Star -lehden haastattelussa.

Billie Joe kertoo hyväksyvänsä kuvien ottamisen keikoilla, mutta toteaa katsekontaktin ja “ihmiskokemuksen” olevan asioita, joita älypuhelimella ei saa taltioitua.

– Miksi haluaisit kuunnella suosikkibiisiäsi näin [pitää kättä ilmassa], kun voisit kuulla sen aivan silmiesi edessä. Mielestäni yhteyden lisääminen ihmisten välillä on hyväksi, Armstrong ilmaisee.

Älypuhelinten käyttö keikoilla on herättänyt artisteissa närää ja jotkut, kuten Slipknotin Corey Taylor, ovat jopa edenneet sanoista tekoihin. Green Day julkaisi lokakuussa kahdennentoista albuminsa Revolution Radion, jonka arvostelun pääset lukemaan tästä.