Guns N’ Roses -kosketinsoittaja sooloilee – Tässä ensimmäinen single Dizzy Reedin tulevalta albumilta

https://www.youtube.com/watch?v=L5iOYcwtmUg

Levyllä on mukana joukko nimekkäitä vierailijoita.

Sen jälkeen kun Slash ja Duff McKagan palasivat jälleen Guns N’ Rosesin riveihin, on monissa yhteyksissä spekuloitu uuden albumin mahdollisuutta. Kitaristi Richard Fortusin puheet ovat ainakin nostaneet fanien toiveita, mutta ainakaan tällä hetkellä tien päällä viihtyvän rokkikoneen tärkeysjärjestyksessä ei studioon sulkeutuminen ole kovinkaan korkealla.

Sen sijaan yhtyeen kyydissä Axl Rosen lisäksi pisimpään yhtäjaksoisesti pysynyt jäsen, kosketinsoittaja Dizzy Reed on ehtinyt keikkailun lomassa äänittämään levyllisen omaa materiaalia ja julkaisee debyyttisooloalbuminsa Rock ’n Roll Ain’t Easy 16. helmikuuta. Maistiaisena levyltä on nyt julkaistu singlenä Reedin, Ricky Warwickin (Thin Lizzy, Black Star Riders) ja Del Jamesin kirjoittama kappale This Don’t Look Like Vegas.

Levyllä tullaan kuulemaan melkoinen joukko nimekkäitä vierailijoita muun muassa Quiet Riotista, No Doubtista ja Queens Of The Stone Agesta. Jo pelkästään singlekappaleella ovat mukana Warwickin lisäksi W.A.S.P.-yhtyeen nykyinen basisti Mike Duda ja entinen rumpali Mike Dupke sekä Richard Fortus, joka vastaa biisin kitarasoolosta. Reed itse laulaa ja soittaa pianoa.