”Haista vittu, kusipää” – Jenkeissä kuultiin värikästä kommunikointia artistin ja valomiehen välillä

22.11.2021 09:17

Puddle of Mudd on yksi niistä bändeistä, jotka tunnetaan nykyään paremmin yhtyeeseen liitetyistä kohuista kuin hittibiiseistä. 2000-luvun alussa suosioon noussutta postgrunge-orkesteria on syytetty siitä, että laulaja Wes Scantlin olisi turvautunut keikoilla välillä taustanauhoihin laulamisen sijaan, ja kaikki meemien ystävät tietysti muistavat sen yhden karmean Nirvana-coverin. Scantlin on kertonut julkisesti myös päihdeongelmistaan, ja hän on joutunut tekemisiin viranomaisten kanssa sekä perheväkivaltasyytösten että vero-ongelmien vuoksi. Viikonloppuna tuli taas uusi luku tähän listaan.

Blabbermouth uutisoi orkesterin lopettaneen lauantaisen keikkansa Wisconsinin Green Bayssä lyhyeen. Esitys ei ollut ehtinyt puoleenväliin asti, kun Scantlin alkoi suojata kasvojaan käsillään.

”En tajua, miksi nuo valot on laitettu sokaisemaan minut koko keikan ajaksi. Ihan kuin joku sohisi taskulampulla silmiin, eikä se ole kovin siistiä”, hitusen sekavan oloinen Scantlin sanoi yleisölle kappaleiden välissä ja osoitti sen jälkeen sanansa ilmeisesti valomiehelle:

”Taitaa olla joku idiootti asialla. Haista vittu, kusipää. Taas yksi vitun tampio ilmaantuu kuin tyhjästä. Minullakin on hei taskulamppu, mulkku.”

Hieman myöhemmin Scantlin käveli kesken kappaleen pois lavalta. Jupakka tallentui erään katsojan puhelimeen, ja kun video julkaistiin sosiaalisessa mediassa, kuvaaja liitti sen oheen alakuloisen viestin.

”Toivon vilpittömästi, että Wes saisi kaiken hoidon, mitä hän tarvitsee. Tämä oli yksi suosikkibändeistäni, kun olin nuori”, katsoja kirjoittaa. ”Tämä oli toinen kerta, kun näin yhtyeen livenä, ja se jää viimeiseksi.”

Katso video alta:

Lisää luettavaa