Hakkerien kynsiin joutunut, CMX:n legendaarinen Kysy-palsta on palannut kuolleista

Tosin vain kevään kiertueen ajaksi, tiedottaa yhtye.
24.2.2018 12:50

CMX oli ensimmäisiä suomalaisyhtyeitä – ellei peräti se kaikkein ensimmäinen – joka laittoi aikanaan pystyyn omat nettisivut. Vuonna 1995 alkunsa saaneiden sivujen suosituimpiin ja kiehtovimpiin osioihin lukeutui Kysy-palsta, jossa fanit saivat kysyä bändiltä mitä tahansa ja bändi sitten vastasi mitä tahansa. Valitettavasti sivut ja samalla koko Kysy-palsta katosivat bittiavaruuteen muutama vuosi sitten hakkerien pöljäilyn vuoksi.

Nyt yhtye on tuonut tietoomme ilosanoman, nimittäin tällä päivämäärällä tuo legendaarinen Kysy-palsta on palannut kuolleista – tosin vain kevään kiertueen ajaksi eikä vastauksiakaan tulla julkaisemaan netissä. CMX nimittäin suunnittelee jatko-osaa Tuukka Hämäläisen toimittamalle opukselle, johon aikanaan koottiin palstalla ensimmäisten 14 vuoden aikana annetut kysymykset ja vastaukset.

”Verkkoherra on kaivanut varmuuskopioilta kaikki vuonna 2009 julkaistun Encyclopedia Idiotican jälkeen vastatut kysymykset, joista kootaan materiaali uuteen kirjaan. Vanhojen kysymysten lisäksi mukaan otetaan tuoreita kysymyksiä tältä keväältä. Kysy ytimekkäästi, niin voit päästä kirjaan ja levennellä kavereillesi”, tarkennetaan yhtyeen sivuilla.

Uuden Kysy-palstan löydät täältä ja CMX:n kevätkiertueen päivämäärät löydät puolestaan täältä.

Lisää luettavaa