Halford ja Priest, Butler ja Black Sabbath

9.12.2010 14:12

Uuden Halford IV - Made Of Metal -albumin Halford-yhtyeensä kanssa juuri julkaissut Rob "The Metal God" Halford on kommentoinut pääyhtyeensä eli Judas Priestin ilmoitusta ensi kesänä starttaavasta Epitaph-jäähyväiskiertueesta.

Uuden Halford IV – Made Of Metal -albumin Halford-yhtyeensä kanssa juuri julkaissut Rob "The Metal God" Halford on kommentoinut pääyhtyeensä eli Judas Priestin ilmoitusta ensi kesänä starttaavasta Epitaph-jäähyväiskiertueesta.

– Judas Priestin ura on ollut fantastinen reissu, koko neljänkymmenen vuoden kestoltaan. Kaikki hyvä kuitenkin loppuu aikanaan, mutta onneksi minulla on oma Halford-yhtyeeni, sillä en halua jäädä istuskelemaan paikoilleni. Priest on ollut osa metallimusiikin kehitystä koko tämän musiikkityylin olemassaolon ajan ja se on tietenkin pelkästään fantastista, Halford sanoo.

Judas Priest esiintyy jäähyväiskiertueellaan Tampereen Sauna Open Airissa ensi kesäkuussa.

Toisen birminghamilaislegendan eli Black Sabbathin epämääräisestä tulevaisuudesta on puolestaan tihkunut edes hieman uutta tietoa.  

– Black Sabbath ja Ozzy Osbourne eivät kierrä ainakaan ensi vuonna, sillä Ozzy jatkaa oman yhtyeensä rundia. Sen jälkeiset suunnitelmat ovat avoimina, joten Black Sabbath lähtee tien päälle aikaisintaan vuonna 2012. Meidän pitää puhua asiasta vakavammin vasta Osbournen kiertueen jälkeen, Butler kertoo.

Myös Ozzy Osbourne esiintyy ensi kesän Sauna Open Airissa.

Lisää luettavaa