Haluatko Apocalyptican soittamaan olohuoneeseesi? Kerro, miten teet maailmasta paremman paikan, ja näin voi käydä

https://youtu.be/MEcGDwWYyj4

Apocalyptica esittelee jälleen kappaleen verran lisää tulevaa yhdeksättä studioalbumiaan. En Route to Mayhem on kolmas single 10. tammikuuta julkaistavalta Cell-O-levyltä, ja tällä kertaa tarjolla onkin varsin kiukkuinen sävellys. Tuplabassaria ja sellosooloa viuhuu aika jämäkkään tahtiin, kunhan kappale pääsee kolmen minuutin paikkeilla vauhtiin. Katso singleen tehty musiikkivideo yläpuolelta.

Musiikkivideo näyttää myös karua kuvaa raunioituneesta maailmasta, ja ympäristöaiheet näyttävät olevan bändillä muutenkin mielessä. Yhtye käynnistää nimittäin kisan, josta voit voittaa sellosankarit konsertoimaan omaan olohuoneeseesi. Kisassa fanin täytyy vain havainnollistaa, miten hän tekee maaimasta omalta osaltaan paremman paikan kaikille. Selvityksiä voi tehdä Apocalyptican Facebook-sivulla: kerro suunnitelmastasi kommentissa, ja laita mukaan vielä vaikka valokuva todistusaineistoksi. Kisa päättyy 10. tammikuuta.

Yhtye viettää ensi vuoden varsin tiiviisti tien päällä esiintyen pitkin Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Suomessa yhtyeen voi nähdä 12.–28. maaliskuuta viiden keikan Suomen-rundilla, ja kesällä bändi konsertoi 7. elokuuta Olavinlinnassa. Lisätietoja tapahtumista löytyy bändin verkkosivuilta.