Haluatko nähdä itsesi valkokankaalla Juicen rinnalla? Nyt se on nimittäin mahdollista

Juice-elokuvaan etsitään avustajia avoimella haulla.
20.2.2018 12:46

Antti Heikkisen Juice-elämäkertaan perustuvan elokuvan kuvaukset alkavat maaliskuussa. Nyt sanoittajaneron elämästä kertovaan elokuvaan kaivataan avustajia, joita etsitään avoimella haulla.

”Mukaan haetaan asiasta kiinnostuneita 18-45 -vuotiaita henkilöitä, joilla on luonnollisen väriset, pitkät tai puolipitkät hiukset. Ylikasvanut hiusmalli sekä parta tai viikset ovat toivottuja. Avustajilla ei saa olla ripsipidennyksiä, geelikynsiä eikä näkyviä tatuointeja tai lävistyksiä. Valmis 70-luvun hippityyli ja rento rock-asenne luetaan eduksi”, kuuluvat tuotantoyhtiön asettamat toiveet.

Suurin osa elokuvan kohtauksista kuvataan Tampereella ja erityinen tarve avustajille on 12.-16. maaliskuuta. Myös kuvauspäiville 1.-2. ja 5.-6. maaliskuuta haetaan avustajia. Lisäksi perjantaina 9. maaliskuuta kuvataan tanssikohtaus, johon haetaan yli 60-vuotiaita pariskuntia, joiden tyyli saa olla enemmän 50-60 -lukua.

Avustajaksi voi hakea lähettämällä sähköpostia juice@yellowfilm.fi ja kertomalla itsestään nimen, iän ja yhteystiedot kuten puhelinnumeron ja meiliosoitteen. Lisäksi tuotantoyhtiö tarvitsee hakijan pituuden ja painon, vaatekoon ja kengännumeron sekä tiedon, onko aiempaa esiintymiskokemusta. Aiempi kokemus ei ole välttämätön. Myös erityistaidot on hyvä mainita sekä mihin kuvauspäivään hakija on hakemassa. Mukaan tulee liittää kasvokuva ja kokovartalokuva.

Elokuvan ohjaa Teppo Airaksinen ja tuottaa Marko Talli. Käsikirjoittajana toimii Antti-Heikki Pesonen. Pääroolissa nähdään Riku Nieminen ja nuorempaa Juhani ”Juice” Leskistä näyttelee 11-vuotias kuopiolainen Silmu Ståhlberg.

Lisää luettavaa