Artisti: Juice Leskinen

Kuinka säveltää oikeaoppisesti kuin Juice Leskinen? Mainio video-opas pureutuu juiceuden ytimeen

Nyt syntyy Pipo Productionsin pajalla selkeää viraalihittikamaa. Nuori herrasmies nimeltä Heikki Ranta on ryhtynyt tekemään videosarjaa, jossa näytetään, miten itse kukin voi tehdä hyvin samankaltaisia kappaleita kuin erinäiset kuuluisat suomalaiset biisinikkarit. Sarjan ensimmäisessä osassa käsiteltiin J. Karjalaista, ja eilen julkaistussa kakkososassa on vuorossa Juice Leskinen.

Videoaarteita Juicesta vuosikymmenten varrelta – Elokuvajuhlien Soundi suosittelee -näytös muistelee 70 vuotta sitten syntynyttä mestaria

Tampereen elokuvajuhlilla (4.–8.3.) on tänäkin vuonna Soundi suosittelee -näytös. Näytöksen aiheena on Juice Leskinen, jonka syntymästä tulee 19.2. kuluneeksi 70 vuotta. Arkistojen aarteet 2 -näytöksessä katsotaan tv-esiintymisiä ja elokuvia vuosilta 1974–2005. Mukana on totta kai Kaurismäen veljesten ohjaama Saimaa-ilmiö -elokuva, josta yllä näkyvä kuvakaappauskin on peräisin, sekä esimerkiksi haastattelu, missä Juice ja Danny puhuvat tuotantojensa kaupallisuudesta, Neil Hardwickin tekemä haastattelu sekä harvoin nähty musiikkivideo Simsalabim Jim -kappaleeseen….