Haluatko tukea h**vetin kovaa hevilevyä? – Tsekkaa nimimiehistä koostuvan S-TOOLin uusi video ja perehdy aiheeseen

Photo: Jani Mahkonen/Loma Graphics

Sentencedin ja Poisonblackin keulilla kovin tutuksi tullut laulajakitaristi Ville Laihiala, rumpali Aksu Hanttu (mm. Entwine) ja Lullacry-miehet Kimmo Hiltunen (basso) sekä Sami Leppikangas (kitara) ovat yhtä kuin S-TOOL (orkesteri toki tunnetaan myös nimellä Severing Tool).

Herrasmiehet työstävät parhaillaan debyyttialbumiaan ja odotetun projektin tiimoilta on nyt käynnissä joukkorahoituskampanja. Lahjoituksia näyttääkin jo tulleen mukavasti ja esimerkiksi ”anonymous” näyttää suhteellisen mainiota esimerkkiä viidensadan euron panostuksellaan. Kampanjasivusto löytyy täältä ja siellä on tarjolla myös Laihialan ajatuksia aiheesta.

Ja juuri nyt tilanne on niinkin mainio, että tänään Kotkassa ja huomenna Helsingissä esiintyvä S-TOOL täräyttää kehiin lyriikkavideon uudesta kappaleesta Your Despiser No. 1.

– No niin penskat ja penskattaret! Se on toinen virsi pihalla ja niin kuin jo julkaistussa Shovel Man -rallissa (aiheesta enemmän täällä) niin myös tässä lapioidaan ihmiskuntaa monttuun. Tällä kertaa henkiseen. Your Despiser No.1 käsittelee niin sanottua pelastajaa ja hänen olemassaolemattomuuttaan. Virsi on melodisempi kuin edeltäjänsä, mutta istuu Severing Toolin metelimaailmaan kuin kynttilä hanuriin. Vihatkaa tahi nauttikaa, kertoo Laihiala.

Täällä mennään: