”Hänellä ei mene terveydellisesti hyvin” – Mötley Crüe -basisti kertoi faneille huolestuttavia Ozzy Osbourne -kuulumisia

Nikki Sixx.

Mötley Crüe -basisti Nikki Sixx kertoo vähemmän positiiviselta kuulostavia kuulumisia Ozzy Osbourneen liittyen.

Mieheltä tiedusteltiin Twitterissä, kuinka Ozz-sedällä menee, viitaten tietenkin Ozzyyn ja tämän kosolti julkisuudessakin käsiteltyihin terveyshuoliin. Mieshän loukkasi itsensä viime vuonna kaaduttuaan kotonaan, sairasti keuhkokuumeen, ja alkuvuodesta laulajalegenda paljasti vielä kaiken lisäksi sairastavansa Parkinsonin tautia.

”Joku sanoi, että hänellä ei mene terveydellisesti hyvin”, Sixx vastasi kysymykseen. ”Se saa minut surulliseksi. Me rakastamme häntä.”

Sixx ei sen enempää erittele, kuka hänelle on Ozzyn voinnista raportoinut, saatika että milloin. Ozzy itse on esiintynyt viimeisimmissä haastatteluissaan olosuhteet huomioiden suhteellisen pirteästi, mutta asioiden todellisen tolan tietävät toki vain läheisimmät. Toivotaan kuitenkin, että Pimeyden prinssin terveys on hallinnassa, eikä kulisseissa ole tapahtunut miehen voinnin suhteen mitään negatiivisia käänteitä.