Hassisen Koneen odotetut paluukeikat siirtyvät ensi vuoteen – ”Näissä olosuhteissa ei ole muuta mahdollisuutta”

Yhtyeen paluuta joudutaan odottelemaan vielä tovi.
19.5.2020 09:16

Hassisen Koneen oli tarkoitus soittaa tänä kesänä kourallinen paluukeikkoja, mutta koronavirus sotki nämäkin suunnitelmat. Niinpä bändin Kerubi-keikkaputki, Provinssin festivaalikeikka sekä stadionkonsertti Tampereen Ratinassa siirtyvät kaikki ensi vuoteen.

”Olemme treenanneet paljon, ja bändi on kovassa iskussa. Olemme odottaneet innolla tämän kesän keikkoja, mutta näissä olosuhteissa ei ole muuta mahdollisuutta kuin siirtää ne ensi vuoteen. Pidämme koneen hyvin öljyttynä ja jyräytämme sen taas käyntiin kesäkuussa 2021”, Hassisen Kone lupaa Fullsteam Agencyn julkaisemalla tiedotteella.

Alkuperäiskokoonpanossaan – Ismo Alanko, Reijo Heiskanen, Jussi Kinnunen ja Harri Kinnunen – esiintyvä yhtye soittaa Joensuun Kerubissa viisi keikkaa välillä 22.-26.6.2021, Seinäjoen Provinssissa 1.-3.7.2021 (tarkka päivä ilmoitetaan myöhemmin) sekä Ratinalla 7.8.2021. Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan myös ensi vuoden keikoilla, mutta liput voi halutessaan myös palauttaa 8. elokuuta mennessä ostopaikkaan. Ennakkoon loppuunmyytyjen Kerubin ja Ratinan keikkojen mahdollisista myyntiin vapautuvista lipuista tiedotetaan myöhemmin.

Lisää luettavaa