Helvetin hyvä fiilis! – Tsekkaa Temple Ballsin kova uutuusbiisi ja viikonloppusi on pelastettu

Oululainen Temple Balls on saanut viime aikoina mainintoja (ja kehuja) muun muassa Soundissa ja Infernossa, ja nyt niitä tulee lisää.

Ranka Kustannukselle kiinnitetun hardrock-yhtyeen uusi videokappale Hell And Feelin’ Fine nimittäin julkaistaan virallisesti perjantaina 2. syyskuuta, mutta Soundi tarjoaa tämän erittäin hyviä viboja välittävän biisin kuultavaksi jo nyt.

Mutta tarkistetaanpa orkesterin mietteet sitä ennen.

Hell And Feelin’ Fine edustaa myöhemmin syksyllä ilmestyvän levyn raskaampaa osastoa. Meille tyypillinen stemmalauluosasto ja melodisuus ovat kuitenkin vahvasti läsnä. Kappaleen sanoitus puolestaan käsittelee niin sanotusti pään sisäistä meininkiä. Niitä fiiliksiä, kun olo on vielä todella raskas, mutta valoa kuitenkin näkyy jo tunnelin päässä, kertoo laulaja Arttu ”Arde” Teronen.

Hell And Feelin’ Fine on äänitetty Alavetelissä Studio57:lla ja tämä nimenomainen kappale myös vakuutti ruotsalaisen Tobias Lindellin (Mustasch, Europe), joka sitten lähtikin tulevan pitkäsoittomme tuottajaksi.

Temple Ballsin meininki onkin mukavasti maailmanluokkaa, sillä viime keväänä yhtye lennähti debyyttialbumin nauhoituspuuhiin Thaimaahan.

– Thaimaasta löytyvän Karma Sound -studion omistaa SonyBMG:n entinen toimitusjohtaja Chris Craker ja siellä ovat työskennelleet muun muassa Bullet For My Valentine ja Placebo, sanoo Teronen.

– Pitkäsoitolta on odotettavissa modernia hardrock-soundia, tiukkoja riffejä ja isoja lauluja, mutta myös hieman herkempää tulkintaa!

Odotamme innolla, jos/kun meininki on tätä tasoa: