”Hemmetti Bob, mikä sinua vaivaa? Miksi sinä teet tuollaista?” – Roger Waters latelee suoraa tekstiä Bob Dylanista ja Donald Trumpista

Billboardin haastattelussa hiljattain piipahtanut Pink Floyd -legenda Roger Waters jakeli taas suoria mielipiteitään Donald Trumpista, joka ei varmasti yllätä tässä vaiheessa enää juuri ketään, mutta tällä kertaa miehen tulilinjalle joutui myös Nobel-palkittu laulaja-lauluntekijä Bob Dylan. Uudesta sooloalbumistaan Is This the Life We Really Want? jutellut Waters päätyi muun muassa vastaamaan kysymykseen, onko mies huolissaan levylle päätyneen Trump-sitaatin sitovan albumin liiaksi omaan aikaansa.

”Ei, en ole siitä huolissani. Lähden tien päälle ja sitaattia tullaan käyttämään myös livenä. Laitan sen showssa Us and Them- ja Money -kappaleiden väliin, joten se tulee sisältymään Moneyn introon. Kuulet hänet huutamassa ’Minä voitin! Minä voitin!’ Ka-ching, ka-ching. ’Kaaos? Ei ole mitään kaaosta. Tämä on hyvin öljytty kone.’ Ka-ching, ka-ching. ’Minä voitin! Minä Voitin!’ Ka-ching.”

”Hän ikään kuin myöntää, että elämme juuri nyt kleptokratiassa ja tämä on vain tapa varastaa lisää rahaa. Hän nauraa koko matkan pankkiin. Ihmiset jotka uskoivat kaiken paskapuheen Amerikan suureksi tekemisestä ja uusista työpaikoista ymmärtävät pian, että kyse oli vain luottamustempusta, eikä hän välitä heistä paskaakaan. Hän ei välitä kuin itsestään – se on hänen koko juttunsa.”

Kun sodan todettiin olevan toistuva teema miehen albumeilla, mies kommentoi havaintoon kuittailemalla vienosti Bob Dylanille ja tämän Frank Sinatra -coverlevyprojektille.

”Minulla ei ole aikaa tehdä levyllistä Frank Sinatra -covereita.”

Haastattelijan kommentoidessa, että toiset tekevät niitä jopa kolmin kappalein, Waters päätyi heittämään lisää löylyä kiukaalle sangen reippain ottein.

”Kuten Bob Dylan, mikä on outoa. Sitä on vain, että ’Hemmetti Bob, mikä sinua vaivaa? Miksi sinä teet tuollaista?’ Luulen, ettei hän kestä ajatusta olla rundaamatta, eikä keksinyt oikein muutakaan. En usko että hänellä on oikeasti kiintymystä moiseen roskaan. Tai ehkäpä hänellä onkin.”