Herra Ylppö & Ihmiset palaa reality rockin maailmaan

3.12.2009 15:53

Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeen kakkosalbumi Pojat ei tanssi ilmestyy 22. tammikuuta. Albumin ensimmäinen single on albumin nimikkokappale Pojat ei tanssi. Biisi jaetaan radioille maanantaina 7. joulukuuta.

– Kutsuisin tätä suomenkieliseksi indierockiksi, jollaista ei juuri ole aiemmin tehty. Tarkoitan musiikkisuuntausta, joka on jo pitkään inspiroinut minua. Jo edellisellä Sata vuotta -levyllä minua kiinnosti jonkin tuoreen musiikillisen kulman tuominen suomenkieliseen rockiin. Tämä ajatus jatkuu edelleen. Myös luonnollinen bändisointi on tärkeä. Sanoituksissa olen palannut omalle alueelleni eli yksilön tuntojen kuvaajaksi, Ylppö sanoo ja lisää:

– Eihän se ole mies eikä mikään, joka ei keksi omaa musiikin alalajia. Ville Valo keksi love metalin. Minä jatkan reality rockin lanseeraamista.

Useiden kappaleiden sävellystyössä on ollut mukana Herra Ylpön lisäksi Hamid Moeini ja Jami Westergård. Sanoituksista vastaa luonnollisesti Ylppö. Albumin kokoonpano on puolestaan seuraava: Herra Ylppö (laulu), Hamid Moeini (kitara), Jami Westergård (basso), Jukka ”Kosmo” Kröger (rummut), Joona Kukkola (koskettimet), Janne Halmkrona (kitara) ja Rauli ”Rake” Eskolin (tuotanto).

Lisää luettavaa