Hetfield esitteli vesipoolovalmentajan taitojaan animaatiosarjassa, Metallica puolestaan esittelee livekuntoaan suorassa lähetyksessä

Jenkkifutisfanien kausi huipentuu viikonloppuna, kun Carolina Panthers ja Denver Broncos kohtaavat Super Bowlissa sunnuntaina, eli meikäläisittäin maanantaiyönä. Legendaarisen puoliajan esiintyjinä nähdään tänä vuonna Coldplay ja Beyonce.

Osana koko viikon jatkunutta Super Bowl -huumaa Metallica heittää kotikaupungissaan San Franciscossa ’The Night Before’-konsertin lauantai-iltana. AT&T Parkissa järjestettävää konserttia voi katsella myös kotisohvalta suorana nettilähetyksenä osoitteessa webcast.livemetallica.com. Konsertti alkaa 8.30pm PST, eli Suomessa sunnuntaiaamuna 6.30. Herätyskellot siis soimaan.

Amerikkalaisen jalkapallon lisäksi Metallican nokkamies James Hetfieldiä kiinnostaa myös animaatiot. Simpsoneissa ja South Park -elokuvassakin vieraillut Hetfield on mukana myös Family Guysta ja Ted-elokuvista tutun Seth MacFarlanen American Dad! -animaatiosarjan viimeisimmässä jaksossa The Life Aquatic with Steve Smith. Hetfield esittää jaksossa vesipoolojoukkueen valmentajaa James Hetfieldiä, joka muistuttaa myös olemukseltaan kovasti Metallican laulajakitaristia… Jaksossa toki myös pelataan vesipooloa – Master Of Puppetsin tahtiin tietysti.