Hetkinen, esittikö Axl Rose juuri uutta musiikkia televisiosarjassa – ja pelasti samalla maailman Väiski Vemmelsäären kanssa?

Sarjassamme mitä ihmettä täällä tapahtuu.

Guns N’ Rosesilta ja/tai Axl Roselta ei ole tullut ihka uusia julkaisuja sitten vuoden 2008 Chinese Democracy -levyn ja fanit ovatkin odottaneet uutta musiikkia yhtyeeltä erityisen suurella mielenkiinnolla varsinkin nyt, kun alkuperäisjäsenet Slash ja Duff McKagan ovat jälleen mukana kuvioissa.

Moni fani saattoikin hieraista silmiään ja putsata vaikut korvistaan, mikäli sattuivat katsomaan Boomerang-suoratoistopalveluun jouluaattona ilmestynyttä New Looney Tunes -piirrossarjan uutta jaksoa. Kuten Ultimate Classic Rock -sivusto kertoo, Väiski Vemmelsääri, Putte Possu ja kumppanit nimittäin kohtaavat siinä hahmon nimeltään Axl Rose, joka myös laulaa tuttujen piirroshahmojen säestämänä hyvin AC/DC:ltä kuulostavan Rock The Rock -kappaleen, jonka avulla nämä räjäyttävät maata lähestyvän meteoriitin. Että näin.

Mikäli kyseessä tosiaan on oikeasti Axl Rosen vierailu (asiaa ei ole tätä kirjoittaessa vielä vahvistettu GN’R-leiristä) eikä erittäin vakuuttava ja erehdyttävästi Roselta kuulostava imitaattori, on tämä kieltämättä yksi erikoisimmista cameoista ja tavoista tuoda uutta musiikkia julki. Kyseessä lienee kuitenkin varta vasten Looney Tunesin jaksoa varten tehty hassuttelulaulu, mutta kuitenkin.

Youtubesta löytyy laadultaan hieman kyseenalaista videopätkää Axl Rosen oletetusta vierailusta sekä tästä Rock The Rock -kappaleesta. Katso video tuosta alta – kyllähän tuo nyt tosiaan erittäin paljon Roselta kuulostaa, vai mitä? Ja onhan Guns N’ Roses myös käyttänyt Not In This Lifetime -kiertueellaan Looney Tunes -tunnaria intronauhanaan, joten palikat loksahtelevat kohdilleen myös senkin puolesta.

Toisaalta eipä tämä toki olisi ensimmäinen kerta, kun rokkarit seikkailevat näiden tuttujen hahmojen kanssa – kyllähän esimerkiksi Megadethin Dave Mustainekin on rokkaillut menemään Repe Sorsan kanssa.