Hole lavalla New Yorkissa, Courtney Love pahoittelee väitteitään

15.4.2012 13:07

Amerikkalaisyhtye Holen 90-luvun kokoonpano esiintyi yhdessä ensimmäistä kertaa noin viiteentoista vuoteen, kun Courtney Love, Melissa Auf der Maur, Patty Schemel ja Eric Erlandson soittivat pari kappaletta New Yorkissa. Nelikko oli saman katon alla katsomassa Patty Schemelista tehtyä dokumenttia.

Amerikkalaisyhtye Holen 90-luvun kokoonpano esiintyi yhdessä ensimmäistä kertaa noin viiteentoista vuoteen, kun Courtney Love, Melissa Auf der Maur, Patty Schemel ja Eric Erlandson soittivat pari kappaletta New Yorkissa. Nelikko oli saman katon alla katsomassa Patty Schemelista tehtyä dokumenttia. Videomateriaalia muun muassa täällä.

Hole on myös pahoitellut aiheuttamaansa kohua. Laulajahan väitti entisen Nirvana-rumpali Dave Grohlin "lähennelleen" hänen ja Kurt Cobainin 19-vuotiasta tytärtä Frances Bean Cobainia. Grohl kiisti väitteet välittömästi ja pian myös Frances Bean Cobain totesi "uutisen" olevan täyttä hölynpölyä.

Hole onkin nyt julkaissut Twitterissä anteeksipyyntönsä. "Bean, sorry I believed the gossip. Mommy loves you", muusikko kirjoittaa. 

Lisää luettavaa