”Huomionkipeän hölmön miehen puhetta” – Myös Anvil-nokkamies ottaa kantaa Twisted Sister -kitaristin lausuntoihin

Steve "Lips" Kudlow sanoo Jay Jay Frenchin kommenttien kielivän katkeruudesta.
7.5.2018 10:10

Twisted Sister -kitaristi Jay Jay French laukoi hiljattain kommentteja, joissa tämä kritisoi pitkän linjan yhtyeitä, jotka eivät miekkosen mukaan ymmärrä lopettaa ajoissa vaan jatkavat uraansa vaikka huippuvuodet ovatkin takana. Esimerkkibändeiksi tämä nimesi muun muassa The Rolling Stonesin, Judas Priestin ja Saxonin.

Saxon-nokkamies Biff Byford lyttäsi Frenchin kommentit tuoreeltaan ja nyt aiheeseen on tuonut oman näkökantansa Sofa King Coolin haastattelema Anvil-nokkamies Steve ”Lips” Kudlow (video yllä). Lips sanoo tuntevansa Jayn henkilökohtaisesti ja pitää tätä hyvänä tyyppinä, mutta tämän lausuntoja hän ei allekirjoita millään tavalla.

– Huomionkipeän hölmön miehen puhetta, siltä se minun korvaani kuulostaa. Hänellä ei ole varaa sanoa mitään, varsinkaan kun hänen bändinsä laulaja jatkaa ilman häntä. Mitä se kertoo? Hän on katkera ja onneton ja purkaa sitä muihin ihmisiin, Lips toteaa.

– Minä hieman säälin häntä. Tunnen Jayn ja hän on mahtava tyyppi, todella hauska ja mukava hahmo. Näin hänet viimeksi Ranskassa festivaaleilla, jossa istuskelin Ravenin jätkien kanssa. Jay liittyi pöytäämme ja alkoi vitsailla: ”Minulta kysytään usein, käytämmekö aineita. Totta kai käytämme, muun muassa verenpainelääkkeitä ja insuliinia”, se oli huvittavaa!

Lips sanoo, ettei aio kuitenkaan heittää turhaan lokaa Frenchin niskaan, koska sen hän on tehnyt ihan itse kommenteillaan. Sen sijaan Anvil-keulakuva toteaa, että ainakin hän itse aikoo jatkaa musiikkihommissa hamaan tappiin saakka.

– Olen häntä ehkä vain pari vuotta nuorempi, mutta en ajatellut lopettaa. Kuulitte kyllä, aion tehdä tätä kunnes kuolen! Näistä hommista ei voi jäädä eläkkeelle ja jos pidät itsesi kunnossa, ei ole mitään syytä mikset voisi jatkaa kunnes kuolo korjaa, Lips sanoo.

Lisää luettavaa