Huonoja uutisia alkuperäisen Kiss-kokoonpanon perään haikaileville: Paul Stanley torppaa paluun menneisiin tuoreessa haastattelussa

Juuri kun ehdimme raportoida entisen Kiss-kitaristi Ace Frehleyn ja Gene Simmonsin välien lämpenemisestä sekä sen aiheuttamista yhtyeen alkuperäisen kokoonpanoon paluuhuhuista, toinen orkesterin voimahahmoista ampuu haaveet kertarysäyksellä alas tuoreessa Billboardin haastattelussa. Paul Stanleyltä kysyttiin nimittäin suoraan, olisiko alkuperäisen poppoon paluu mahdollisuuksien rajoissa, johon mies loihe lausumahan seuraavaa:

”Ei. Eikä siihen liity minkäänlaista vihamielisyyttä. Lauloin Acen viimeisimmällä albumilla ja tein videonkin hänen kanssaan. Meillä on yhteytemme ja yhdessä tekemiemme juttujen juhlistaminen on todella hienoa. Olen soittanut Eric Singerin kanssa luullakseni noin 25 vuotta ja Tommy [Thayer] on ollut bändissä 15 vuotta. Minulla ei ole haluja palata menneeseen. Sen sanottuani, teen mielelläni kaiken voitavani sellaisten tyyppien kanssa, jotka ovat auttaneet minua pääsemään tähän pisteeseen urallani, mutta siihen ei lukeudu sitoutuminen johonkuhun sellaiseen, jonka kanssa olen jo kerran katkaissut siteeni.”