Paul Stanley sanoo, etteivät fanit ole kiinnostuneita uudesta Kiss-materiaalista: ”he lähinnä vain sietävät sitä”

Paul Stanley on pyöritellyt mielessään uuden Kiss-albumin äänittämistä, vaikka mies samaan hengenvetoon toteaakin, etteivät fanit ole välttämättä kovinkaan kiinnostuneita kuulemaan yhtyeeltä uutta materiaalia. Hän painottaa Miles Schumanin haastattelussa luovuuden ja inspiraation olevan ratkaisevassa asemassa sen suhteen, kannattaako levytyspuuhiin ylipäätään enää ryhtyä.

– Se on tekemisen arvoista vain siinä tapauksessa, jos sinulla on taiteellisesti jotakin annettavaa . Joka kerta kun olemme tehneet uuden levyn, ajattelen ”noniin, se oli sitten siinä”. Teimme Sonic Boomin, koska ajattelin että olisi sääli olla taltioimatta näin hyvin toimivaa ja hyvältä kuulostavaa bändiä. Kun saimme levyn valmiiksi sanoin, että ”nyt olemme tehneet pointtimme selväksi”.

– Muutamaa vuotta myöhemmin tilanne muuttui ja mietimme, ”hei, miksi emme kaivelisi vähän syvemmältä yrittäen päästä vähän lähemmäs juuriamme sekä rakastamiamme ihmisiä ja tekisi jotain vähän erilaista?”. Niin sitten teimmekin ja totesin lopuksi, ”se on sitten siinä”. Viime aikoina olen kuitenkin pohtinut, että ehkä meidän kannattaisi kuitenkin tehdä vielä yksi levy. Ei ole kuitenkaan mikään salaisuus, että kun aikalaisemme julkaisevat uuden albumin, useimmat ihmiset eivät ole tuoreesta musiikista järin kiinnostuneita – he lähinnä vain sietävät sitä.

– Olen hyvin tietoinen siitä asiasta, että uusi albumi tyydyttäisi enemmän minua kuin ketään muuta. Jos en kuitenkaan tunne välttämätöntä tarvetta sen tekemiselle, ei sitä kannata tehdä ollenkaan.

Voit katsoa videon haastattelusta alta.