Ibe perui yllättäen kaikki kesän keikat – Festarit julkistaneet korvaavia esiintyjiä

21.5.2024 09:34

Suomen suosituimpiin rap-artisteihin kuuluva Ilmari ”Ibe” Kärki kertoi Instagramissa peruvansa 22 keikkaa käsittäneen kesäkiertueensa terveyssyistä. Emma-palkitun suosikkiräppärin oli tarkoitus esiintyä kesän suurimmilla festareilla kuten muun muassa Himos Juhannuksessa, Provinssissa, Ruisrockissa, Ilosaarirockissa, Qstockissa ja Flow’ssa.

”Minun on valitettavasti ilmoitettava, että joudun perumaan kesän kiertueeni. Olen voinut huonosti viime aikoina ja tarvitsen aikaa levätä ja toipua. Olen hakenut ammattiapua ja keskityn nyt hyvinvointiini”, räppäri kirjoitti Instagram-tarinoissaan.

Festivaalit ovat nyt alkaneet julkistaa korvaavia esiintyjiä Iben tilalle. Kaarinan Saaristossa lavalle nousee paikallinen Jambo, Provinssissa Lauri Haav, Vaasan Bigday Summer Festivalissa, Ilosaarirockissa ja Simerockissa Isac Elliot, Qstockissa Gasellit. Raumanmeren Juhannus, Tahko Juhannus, Himos Juhannus, Turun Ruisrock, Hämeenlinnan Mellakka-festivaali, Kotkan Day Events, Helsingin Flow, Kuopion Hoodfest, Tampereen Blockfest, Espoon Tapiola Festivaali eivät ole vielä tätä kirjoittaessa vahvistaneet korvaavaa esiintyjää.

 

Lisää luettavaa