”Ihmiset tulevat paskomaan housuihinsa” – Slipknot-nokkamies lupailee suuria yhtyeen tulevalta albumilta

Sami Lommi

Ensi vuonna ilmestyväksi lupailtu Slipknot-albumi tulee palauttamaan yhtyeen Iowa-läpimurtoalbumin aikaisiin tunnelmiin, ainakin mikäli yhtyeen mielipideautomaatti/solisti Corey Tayloria on uskominen.

”Olen kuvaillut sitä sanomalla, ’Mitä jos Iowan tehneet kundit olisivat kypsyneet? Mitä jos Iowan tehneet kundit olisivat kasvaneet aikuisiksi?’ Se on tavallaan se tyyli, jolla tarkastelemme sitä, koska osa tästä paskasta on niin raskasta — mutta siellä on myös melodioita, erittäin makeita melankolisia melodioita”, Taylor hehkuttaa. ”Osa tavarasta on todella tymäkkää ja nopeaa. Se on todella kovaa kamaa. Olemme kunnianhimoisimpia ja kokeellisimpia, mutta teemme myös sen mitä osaamme parhaiten, eli juuri kun porukka luulee päässeensä meistä perille, mäiskäisemme heitä naamaan kaikella sillä, mitä meistä irtoaa.”

”Aikana, jolloin suurin osa bändeistä himmailee, olemme kirjoittaneet luullakseni raskaimman biisimme — ainakin yhden niistä — tälle albumille”, mies jatkaa. ”Siitä tulee ihan vitun hullua. Ihmiset tulevat paskomaan housuihinsa kun he kuulevat sen.”