”Sinä pikkumainen, kiukutteleva v*ttupää” – Slipknot-nokkamies ei säästele sanojaan Yhdysvaltain presidentistä puhuessaan

Corey Taylor ei liiemmin pidä Donald Trumpista.
10.6.2017 12:22

Suorapuheinen Slipknot- ja Stone Sour -nokkamies Corey Taylor on profiloitunut mediassa melkoiseksi Donald Trumpin vastustajaksi. Trump ottaa miestä päähän jopa siinä määrin, että Rolling Stonen mukaan Taylorin uudesta America 51: A Probe into the Realities That Are Hiding Inside the Greatest Country in the World -kirjastakin yksi kolmasosa on omistettu Yhdysvaltain virkaatekevälle preidentille ivailuun.

”On perhanan valitettavaa, kuinka olemme päätyneet tähän häpeälliseen… Näitkö mitä hän puuhasi YK:n ihmisten kanssa? Näitkö hänen tönivän yhtä tyyppiä?” Taylor viittaa viime kuun tapaukseen, jossa Trump näyttäisi työntävän Montenegron pääministerin sivuun päästäkseen eturiviin valokuvausta varten. ”Ajattelin että ’Uh, Sinä pikkumainen, kiukutteleva v*ttupää. Etkö voisi vain joutua jo syytetyksi virkarikoksesta, helvetti sentään?'”

”On häpeällistä, että hän on ’vapaan maailman johtaja’. En koskaan tule hyväksymään häntä sellaisena. Hän ei voi häipyä tarpeeksi nopeasti. Uskoisin ihmisten alkaneen nähdä samoin. Hänen hyväksymisprosenttinsa huitelee 39:ssä monessa paikassa. Oliko sille jokin syy, että päätitte pyyhkiä perseenne äänestylipuillanne senkin mu*apäät? Kivat teille.”

Lisää luettavaa