Iloisia uutisia Soundgardenin ystäville: yhtyeen jäsenet ja Chris Cornellin leski julkaisivat tärkeän tiedoksiannon

18.4.2023 09:40

Soundgardenin kulisseissa on väännetty kättä oikein pahemman kerran Chris Cornellin kuoleman jälkeen. Vuonna 2021 yhtyeen jäsenet Kim Thayil, Matt Cameron ja Ben Shepherd ilmoittivat, että Cornellin leski Vicky oli ottanut kaikki yhtyeen sosiaalisen median kanavat haltuunsa, ja kolmikko vaati oikeusteitse, että tunnukset palautettaisiin Soundgarden-muusikoiden käsiin. Eikä sopuun päästy oikein mistään muustakaan Soundgardeniin liittyvästä.

Somevääntöön saatiin tuolloin jonkinlainen sopu aikaiseksi, ja ilmeisesti osapuolet ovat muutenkin pystyneet rakentavaan keskusteluun. Soundgardenin Instagram-kanavalla nimittäin kerrotaan, että Cornellin perikunta ja yhtyeen soittajat ovat päässeet sopimukseen viimeisten Cornellin kanssa äänitettyjen kappaleiden kohtalosta. Ennen kuulemattomia Soundgarden-biisejä on siis luvassa!

”Soundgarden ja Chris Cornellin kuolinpesää edustava Vicky Cornell ilmoittavat löytäneensä sovintoratkaisun tuomioistuimen ulkopuolella. Sovinto merkitsee uuden kumppanuuden solmimista osapuolten välille, ja tämä mahdollistaa sen, että Soundgardenin fanikunta ympäri maailmaa saa kuulla viimeiset kappaleet, joita yhtye ja Chris työstivät yhdessä”, tiedotuksessa kerrotaan.

”Osapuolet haluavat yhdessä edistää, kunnioittaa ja kasvattaa Soundgardenin uskomatonta perintöä sekä Chrisin musiikkihistoriaan jättämää lähtemätöntä jälkeä yhtenä kaikkien aikojen suurimmista lauluntekijöistä ja laulajista.”

Eli odotellaan sitten, milloin uutta musiikkia olisi tulossa! Alapuolelta voi lukea alkuperäisen ilmoituksen:

Lisää luettavaa