Iloisia uutisia Suomen kansalle: Tehosekoitin palaa ensi vuonna keikkarintamalle!

3.10.2019 08:07

Näin saivat pitkään velloneet huhut vahvistuksen: tiedote kertoo, että Tehosekoitin palaa liikekannalle. Orkesteri tekee kymmenen suuren luokan festivaalikeikkaa ensi kesänä. Hienoa!

Ensituntumaa orkesterin keikkakuntoon saadaan seuraavassa Emma-gaalassa, missä yhtye konsertoi 8. helmikuuta. Gaala järjestetään Helsingin Hartwall-areenalla. Varsinaisia festivaalikeikkoja ei vielä tarkemmin eritellä, vaan kukin tapahtuma julkistaa esiintyjänsä omaan tahtiinsa. Eiköhän siellä kuitenkin Provinssit, Ilosaaret sun muut perinteiset nimet ole mukana.

”Meitä on jatkuvasti kosiskeltu keikoille siitä lähtien, kun aikoinaan lopetimme. Nyt aikaa on kulunut tarpeeksi ja keikoille palaaminen alkoi tuntua ihan hauskalta ajatukselta. Pääsemme paahtamaan adolesenttiä rokkia niin kuin olisimme taas 18-kesäisiä. Eikä sitä kai loputtomiin olisi voinut venatakaan: nyt vielä jalka nousee saksipotkuun eikä eturauhanen kovin pahasti vaivaa. Puhumattakaan yleisöstä”, kitaristi Matti Mikkola sanoo tiedotteessa.

Tehosekoitin lopetti aktiiviuransa vuonna 2004. Yhtye teki muutaman keikan vielä vuonna 2009, mutta sen jälkeen yhtyeen jäsenet ovat keskittyneet muihin projekteihin. Vuonna 1991 perustettu bändi ehti julkaista kuusi studioalbumia.

Lisää luettavaa