Ilosaarirock julkaisi uusia artistikiinnityksiä – punkrock-suuruus Propagandhi Joensuuhun

Kanadalainen Propagandhi esiintyy Joensuun Ilosaarirockissa heinäkuussa, kertoo juuri tullut tiedote. Konsertti onkin bändin ainoa keikka Euroopassa koko kesänä. Uutta albumia valmisteleva yhtye keskeyttää keikkataukonsa ihan vain saapuakseen Ilosaarirockiin. Ei hullumpaa!

– Olemme keskustelleet Propagandhin kanssa keikasta jo vuosia, mutta hommat ovat kaatuneet aikatauluihin. Tänä vuonna päätettiin, että bändi hoidetaan festarille vaikka väkisin. On suuri kunnia, että bändi katkaisee keikkataukonsa varta vasten vain saapuakseen Joensuuhun. Nämä ovat niitä promoottorin hienoja hetkiä, kertoo Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen tiedotteessa.

Lisäksi Ilosaarirockiin saapuvat Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), progerock-yhtye Haken (UK) sekä kotimaiset Tryer, Juice Normaali, Musta Risti ja Lopunajan mies.

Tänään julkaistujen artistien lisäksi Ilosaarirockissa esiintyvät muun muassa Ellie Goulding (UK), Volbeat (DEN), The 1975 (UK), Paradise Lost (UK), Skepta (UK), TesseracT (UK), Wolf Alice (UK), Cheek, Amorphis, Antti Tuisku, Eevil Stöö, Stam1na, J. Karjalainen, Ismo Alanko, Moonsorrow, Sanni ja Maj Karma. Lisää artisteja on vielä tulossa-

Ilosaarirockin liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Festivaali järjestetään Joensuun Laulurinteellä 15.–17.7.2016.